Mobility Manager

Employer
Indaver
Location
4455 SX Nieuwdorp, Nederland
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Mobiliteitsmanager van Indaver word jij enthousiast om jouw collega’s in België, Nederland en Frankrijk zo groen mogelijk te laten reizen in het (woon-)werkverkeer. Jij werkt onze ‘state of the art’ mobiliteitsstrategie verder uit samen met onze Compensation & Benefits manager en HR Manager van de regio. Hierbij zet je in op verduurzaming en maak je van mobiliteit een speerpunt onder andere in het verder uitbouwen van de flexibele verloningskaders. Je realiseert dan ook een zeer breed aanbod aan mobiliteitsoplossingen. Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor de mobiliteitsoplossing. Denk aan onder meer het keuzeproces voor de medewerker, monitoring van de maandelijkse afrekeningen, de administratie, het opstellen en onderhouden van contractuele afspraken met de leveranciers en het opstellen en beheren van budgetten.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jouw werk is heel afwisselend: jij bent de vraagbaak en steunpilaar voor alle medewerkers als het gaat om duurzame mobiliteit.Je bent dan ook een klantgerichte teamspeler en jouw enthousiasme over jouw aanpak weet je over te brengen op de collega’s en leveranciers Je bent ook verantwoordelijk voor een aantal projecten om duurzaamheidsoplossingen verder vorm te geven. Organisatorisch ben je zeer sterk, je werkt gestructureerd en zorgvuldig en je bent analytisch ingesteld. Je controleert continu de voortgang en geeft geregeld terugkoppeling. Je stelt prioriteiten en kunt omgaan met tijdsdruk. En natuurlijk geef jij in jouw eigen woon-werkverkeer en professionele reizen het duurzame voorbeeld.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over een HBO diploma in een relevante richting.
  • Je bent analytisch en resultaatgericht ingesteld.
  • Je kunt prioriteiten stellen en bent assertief in jouw contacten.
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
  • Je hebt kennis van de Belgische wetgeving.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands kennis van het Frans en Engels zijn een pluspunt.
  • Het zo nu en dan reizen naar locaties, is voor jou niet bezwaarlijk.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed.
  • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Deels thuiswerken is mogelijk.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de reststromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

Jouw standplaats wordt, afhankelijk van de afspraak, Nieuwdorp in Nederland of Kallo in België. Je maakt deel uit van het HR-team. Dit bestaat uit enthousiaste collega’s die met veel plezier hard werken. Zij hechten aan een open communicatie, eigen verantwoordelijkheid en een informele werksfeer.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst