Administratief medewerker

Employer
Indaver
Location
4542 NM Hoek, Nederland
Type contract
Bepaalde duur optie vast

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als parttime Administratief medewerker (20 uur) voor Indaver Industrial Waste Services (IWS) Terneuzen,
zorg je voor het uitvoeren van diverse administratieve taken waaronder b.v., het uitvoeren, monitoren, bewaken van het operationele bestelproces van de locatie. Je ondersteunt de locatie met het oog op kwaliteit, doorlooptijd en proces verbetering. Naast deze administratieve taken ben je ook back up voor de afdeling incheck, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent van de site en de aanmeldingen van vrachtwagens en doorverwijzingennaar de afdelingen regelt. IWS-T levert de volledige dienstverlening voor de waterzuivering, het tankenpark, het opslagdepot en de reiniging van tankwagens en wagons. We accepteren (gevaarlijke) afvalstoffen (ADR) van onze industriële klanten en nemen als transferstation daarin de functie op van op- en overslag, ompakking en voorbehandeling voordat het naar de eindverwerking gaat.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Jouw uitdaging is de locatie zo goed mogelijk te ondersteunen in de diverse administratieve processen. Je ontzorgt door pro actief te zijn, initiatief te nemen en vooruit te denken. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig, digitaal en voert jouw werkzaamheden binnen de vastgestelde (tijds)kaders uit. Je bent flexibel, communicatief, resultaatgericht en als teamplayer werk je goed samen met de collega’s binnen de openingstijden van de locatie. 

Hoe maak je het verschil?

  •  MBO opleiding in administratieve richting.
  • Computervaardigheden zijn belangrijk, ervaring met SAP een pluspunt.
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Je werkt efficiënt en zorgvuldig en je beschikt over digitale, cijfermatige en 
    grammaticale vaardigheden.
  • Je kunt goed plannen en organiseren, communiceren, de voortgang bewaken 
    en samenwerken.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede
    arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst
  • Parttime contract van 20 uur

Waar kom je te werken?

Indaver werkt internationaal aan een schone, circulaire economie door afval om te zetten in nieuwe grondstoffen en energie. We zorgen dat schadelijke stoffen niet terugkeren in de kringloop of het milieu. We zijn een relatief kleine organisatie met een informele omgangssfeer en een hechte onderlinge samenwerking. We zijn trots op dit werk en we staan open voor iedereen die hieraan wil bijdragen. Je bent van harte welkom.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst