Administratief medewerker TFS & HS

Employer
Indaver
Location
Ketenislaan, 9130 Beveren, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Administratief Medewerker TFS & HS heb jij elke dag uitdagend werk waar je jouw administratieve vaardigheden combineert met een ondersteunende en adviserende rol. Je verdeelt jouw tijd over de afdeling Transfrontier Shipment (TFS) en Health and Safety (H&S). Je verwerkt de TFS-dossiers zowel in SAP als in SharePoint en haalt rapporten uit beide platforms. Je maakt bestelbonnen op in SAP en bezorgt de nodige info en documenten aan de verschillende overheden. Voor de afdeling H&S neem je een meer allround administratieve rol op zoals: het bijwerken van PowerPoint presentaties, organiseren van internationale evenementen, mee kritisch nadenken over bepaalde projecten, etc...

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Met jouw kritische denkvermogen en sterke communicatieve vaardigheden ben je in staat om verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren en fungeer je als een belangrijke schakel binnen onze organisatie. Je bent een echte teamspeler en maakt graag deel uit van een ondersteunende afdeling die er alles aan doet om de dossiers tot een goed einde te brengen.

Verder ben jij een flexibele en stressbestendige administratieve schakel die steeds correct en nauwkeurig blijft werken.

Hoe maak je het verschil?

  • Je beschikt over goede administratieve vaardigheden en je werkt nauwkeurig.
  • Je bent ervaren in MS Office en Sharepoint. Kennis SAP is een pluspunt.
  • Je beschikt over uitstekende schrijf- en spreekvaardigheden in de Engelse en Nederlandse taal.
  • Je bent communicatief en kunt goed samenwerken.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Deels thuiswerken is in overleg mogelijk.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. De reststromen bewerkt zij om nieuwe grondstoffen terug te winnen en energie op te wekken. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst