L&D Coördinator

Employer
Indaver
Location
Ketenislaan, 9130 Beveren, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Training Coördinator maak jij dagelijks de vertaalslag van de trainingsbehoefte die de verschillende businessafdelingen hebben naar praktische trainingen. Je overlegt over de inhoud van de training, leerdoelen en welke trainingsvorm gewenst is. Je ontwikkelt de hoofdlijnen van het Learning & Development programma en integreert L&D methodes. Prioriteit ligt bij de trainingen rond de implementatie van het nieuwe Indaver ERP-systeem in alle landen waar Indaver actief is. Ook trainingen rond health and operational safety, AI, cyber security en andere IT-gerelateerde onderwerpen hebben jouw aandacht. Daarnaast houd je je bezig met trainingen rond praktische, operationele onderwerpen zoals de vertaling van installatiekennis in een leertraject. Daarnaast houd je je bezig met trainingen rond praktische, operationele onderwerpen zoals de vertaling van installatiekennis in een leertraject. 

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je bent niet alleen een getalenteerde organisator en ontwikkelaar van trainingen, je krijgt ook energie van gedigitaliseerde processen om zo de kennisontwikkeling binnen Indaver te verhogen. Jij kunt traditionele leermethodes omzetten naar moderne technieken waarmee medewerkers effectief hun vakkennis kunnen vergroten. Je geeft leiding aan het team (in Macedonië) dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en productie van digitale leermiddelen. Je bent in staat om snel te schakelen tussen praktische vragen over trainingen en strategische analyses voor nieuwe leerontwikkelingen. Je houdt overzicht van de planning, spreekt mensen aan op afspraken en je draagt oplossingen aan voor soms complexe trainingsopdrachten. 

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een relevante bacheloropleiding gevolgd en 2-3 jaar ervaring als Training Coördinator of vergelijkbaar bij HR.
  • Je hebt kennis van verschillende (digitale) trainingsmethoden.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands, Duits is een pluspunt.
  • Je bent communicatief, kunt goed analyseren, plannen en samenwerken.
  • Kennis van IT en ervaring met LMS & elearning zijn pluspunten.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed.
  • Elke dag een goed gevoel door een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Deels thuiswerken is in overleg mogelijk.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de reststromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.Continu verbeteren is een van de kernwaarden van Indaver.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst