IT lead Development & Innovation

Employer
Indaver
Location
Ketenislaan, 9130 Beveren, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Lead Developer vertaal jij de businessprocessen binnen Indaver naar IT-oplossingen. Daarbij doorloop je het volledige traject: van procesanalyse – inclusief het identificeren van mogelijke knelpunten – en advies tot oplossingen, de implementatie en documentatie. Je ontwikkelt een duidelijke visie en doelen voor de verschillende projecten. Je coördineert en delegeert de werkzaamheden binnen het team. Je stelt gedetailleerde projectplanningen op met tijdlijnen, mijlpalen en middelen voor de softwareontwikkeling. Bij problemen bij de ontwikkeling zorg je voor tijdige bijsturing en rapportage over de nieuwe planning. Ook het budgetbeheer valt onder jouw verantwoordelijkheid. Tot slot stuur je ook een klein team van developers aan.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Naast jouw excellente technische kennis en brede ervaring ben je onze liaison tussen het ontwikkelteam en de verschillende interne stakeholders. Jij bent dan ook een communicatieve teamspeler die klantgericht werkt. Je zorgt dat de verschillende teams soepel samenwerken waarbij je de developers ondersteunt, feedback geeft en hen motiveert. Je definieert duidelijke doelstellingen zodat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt. Daarnaast speel je een actieve rol in het IT Proces Management en Governance. Dit doe je onder meer door high level IT-processen te documenteren en als gatekeeper actueel te houden. Je hebt daarnaast ook oog voor actuele trends.

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt een masterdiploma in een IT-richting of een bachelor met relevante werkervaring
  • Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring
  • Je hebt kennis van softwareontwikkeling zoals React/Native, Angular, Azure.
  • Kennis van Agile en CI/CD is een pluspunt
  • Je bent een communicatieve teamspeler.

Wat bieden wij jou?

  • Een boeiende en veelzijdige job met verantwoordelijkheid die gepast wordt vergoed.
  • Elke dag een goed gevoel omdat je bijdraagt aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.
  • Deels thuiswerken is in overleg mogelijk.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de reststromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden. Je standplaats is Singelberg (Kallo), het hoofdkantoor van Indaver.

 Je maakt deel uit van het team IT Development & Innovation dat onderdeel is van het Indaver Shared Service Center IT. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de softwareontwikkeling, integraties en het implementeren van innovatieve IT-tools en -processen. Een deel van deze taken wordt uitgevoerd door collega's in Noord-Macedonië en door ingehuurde consultants. Indaver werkt voornamelijk met SAP en SAP BTP voor ERP-gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast maken we gebruik van Mendix en MS Powerplatform voor no/low coding, Azure IS als middleware en voor tailored engineering zijn Flutter of React Native op de radar.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst