Heftruckbestuurder

Employer
Indaver
Location
Boomsesteenweg, 2830 Willebroek, België
Type contract
Permanent

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Heftruckbestuurder Pretreatment sta je samen met je collega’s in voor het lossen van vrachtwagens of het vullen van de voorbehandelingsinstallatie (PT) met je heftruck. Je zorgt voor de continue voeding van de pretreatment installatie met de afvalstoffen die intern en extern worden aangeleverd. Daarnaast los je vrachtwagens. Voordat je begint check je of de lading voldoet aan de criteria. Je zorgt er voor dat je heftruck proper en goed onderhouden blijft. Daarnaast heb je oog voor veiligheid en is dit voor jou een top prioriteit

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Je grootste uitdaging in deze rol is het tijdig en correct lossen van vrachtwagens en het consequent voeden van de installatie. Belangrijk hierbij is dat je je niet laat opjagen door wachtende vrachtwagens en dat je veiligheid nooit uit het oog verliest.

Hoe maak je het verschil?

  • Je bent veiligheidsbewust.
  • Je hebt een attest om met een heftruck te mogen rijden.
  • Je wil in 3 ploegen werken.
  • Je hebt een basis kennis van het Nederlands of je bent bereid dit te leren.
  • Ook als je geen attesten of ervaring hebt, nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zorgen voor de juiste opleiding.

Wat bieden wij jou?

  • Elke dag een goed gevoel door een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; wij investeren graag in onze collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé.

Waar kom je te werken?

Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit de afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Een voorbeeld is de nieuwe Plastics2Chemicals (P2C) installatie in Antwerpen. Deze installatie zet kunststof verpakkingsmateriaal om in nieuwe basischemicaliën voor de industrie.

Op het milieupark Willebroek bouwt Indaver de pretreatment installatie voor P2C. Deze installatie zorgt ervoor dat kunststof afvalstromen geschikt zijn voor verwerking in de P2C installatie. Je komt terecht in een klein team dat elkaar helpt waar nodig.Er is een goedgezinde sfeer waarbij we met respect en op een positieve manier met elkaar omgaan.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst